Kleed of kleden bekijken (op afspraak)

 

Wilt u een kleed bekijken en voelen? Dan kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen.

Heeft u uw keuze gemaakt maar wilt u het kleed liever ophalen? Neem dan contact met ons op om een afhaalafspraak te maken. U kunt het kleed dan eerst nog in het echt zien én u krijgt bovendien ophaalkorting, omdat wij dan geen verzendkosten betalen.

 

Heeft u een kleed naar uw smaak gevonden maar niet in uw gewenste afmeting? 
Geen zorgen! Met ongeveer 1000 kleden op voorraad zit er altijd iets voor u tussen. Wij helpen graag met uw zoektocht naar het perfecte kleed voor u: maak nu uw afspraak.

Op basis van uw criteria zoeken wij in onze hele collectie en kiezen nauwkeurig een aantal geschikte kleden uit (vaak 6 tot 10 kleden). Dit kunnen ook kleden zijn die (nog) niet in de webshop staan. De geschikte kandidaten liggen klaar als u hier komt, waarna u ze kunt bekijken.

Om gericht te kunnen zoeken hebben wij de volgende informatie (zoekcriteria) van u nodig:

  • Maximale én minimale lengte en breedte. Dit noemen wij het zoekbereik: hoe groter het zoekbereik, des te meer kandidaten. Lastig om te bepalen welke afmeting voor u geschikt is? Kijk onderaan deze pagina voor tips voor het bepalen vak uw zoekbereik.
  • Artikelcodes van kleden op onze site die u mooi vindt. Ook kleden die verkocht zijn of die niet binnen uw doorgegeven zoekbereik vallen kunt u hiervoor opgeven.
  • Een foto van de beoogde plek (om een indruk te krijgen van het interieur)
  • Een eventuele maximumprijs van het kleed

Als u slaagt, kan het gekozen kleed direct mee naar huis.

 

 

Tips voor het bepalen van uw gewenste afmeting
U kunt kranten of handdoeken uitleggen op de plek waar het kleed komt te liggen. U kunt hiermee schuiven en kijken wat uw ideale minimale én maximale afmeting is. Onthoudt daarbij dat iedere extra centimeter welkom is
Unknown

IMG_6305IMG_5228
Wij selecteren een aantal geschikte kleden en vouwen ze voor u uit