Specialist in oude, bijzondere kleden

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Zoekt u mooie kleden met een bijzonder verleden? Kleden met een verleden uit s-Heerenburg is specialist in (semi-) antieke, handgeknoopte, oude tapijten en lopers. Wij hebben altijd meer dan duizend tapijten op voorraad, waarvan u een deel in onze webshop kunt kopen. De kans is groot dat het enorme arbeidsintensieve ambacht van kleden knopen in de toekomst tot kunst wordt verheven. Wanneer u dus overgaat tot de aanschaf van een handgeknoopt kleed, geniet u hier direct van en investeert u tegelijkertijd.

Bekijk onze kleden

Mooie oude kleden kopen is duurzaam

Al onze mooie kleden, goed onderhouden tapijten en lopers zijn van natuurlijke materialen gemaakt, zoals wol, zijde, katoen en combinaties hiervan. Door de materiaalcombinaties en manier van knopen, zijn onze kleden erg duurzaam. Sommige oude kleden die u bij ons kunt kopen, gaan al ruim honderd jaar mee en zullen ook de komende honderd jaar goed doorstaan. De wol of zijde is over het algemeen met natuurlijke kleurstoffen geverfd. Dit geeft uitzonderlijk mooie kleurcombinaties, die zo kenmerkend zijn voor de mooie oude Perzische kleden die u bij ons kunt kopen.

Een eerlijk beeld van de staat van onze mooie kleden

Een groot handgeknoopt kleed vergde vroeger vaak meerdere jaren werk. Hoe fijner het kleed geknoopt is, hoe meer werk en hoe exclusiever het kleed. Oude kleden worden door de liefhebber vaak als mooier beschouwd dan een nieuw kleed. Een gebruikt kleed gaat echt leven en de kleuren komen nog beter tot hun recht. Al onze mooie kleden zijn uitvoerig in beeld gebracht en beschreven, inclusief eventuele gebreken. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de staat van een vintage kleed dat uw aandacht trekt.

Schaf een origineel kleed aan

Dit is het moment om een origineel, handgeknoopt tapijt aan te schaffen bij ons. Bekijk de oude, mooie kleden die u in onze webshop kunt kopen en bestel uw favoriet. U profiteert bij ons van gratis verzending. Bestelt u voor 17.00 uur? Dan heeft u uw kleed binnen twee werkdagen in huis. We zijn voor vragen bereikbaar via info@kledenmeteenverleden.nl.

Tweedehands Perzische tapijten