Marokkaanse vloerkleden

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Bent u op zoek naar unieke vintage Marokkaanse vloerkleden? Kleden met een verleden uit ‘s-Heerenberg is dé specialist in oude en (semi-)antieke, handgeknoopte tapijten en lopers. Met ruim 1.000 vloerkleden op voorraad, vindt u bij ons gegarandeerd Marokkaanse vloerkleden die aansluiten op uw wensen en uw interieur.

Bekijk onze Marokkaanse vloerkleden

Marokkaanse vloerkleden met een certificaat van echtheid

De Marokkaanse vloerkleden uit ons aanbod zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en zijde. Daarnaast zijn de kleden van hoogwaardige kwaliteit waardoor u hier nog lange tijd plezier van heeft. Wanneer u besluit om een tweedehands tapijt te bestellen in onze webshop, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een kleed dat nog lang meegaat. Wij leveren bij elk van onze kleden en tapijten een certificaat van echtheid, zodat u zeker bent van de authenticiteit en het vakmanschap. Al onze tapijten zijn goed onderhouden, uniek, origineel en een mooie aanvulling op uw interieur! Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind Marokkaanse vloerkleden die bij uw wensen passen.

Profiteer van gratis verzending

Is uw oog gevallen op één van onze gebruikte Perzische vloerkleden? Bestel uw kleed dan direct in onze webshop en profiteer van gratis verzending. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Voor vragen over onze Marokkaanse vloerkleden neemt u contact met ons op via info@kledenmeteenverleden.nl.

Tweedehands Perzische tapijten