Marokkaanse vloerkleden

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Unieke vintage Marokkaanse vloerkleden geven een ruimte meer karakter. Kleden met een verleden uit ‘s-Heerenberg is dé specialist in oude en (semi-)antieke, handgeknoopte tapijten en lopers. Met ruim duizend vloerkleden op voorraad, vindt u bij ons gegarandeerd een Marokkaans vloerkleed dat aansluit op uw wensen en uw interieur. 

Bent u op zoek naar Marokkaanse vloerkleden?

Bekijk onze Marokkaanse vloerkleden

Koop Marokkaanse vloerkleden met een certificaat van echtheid

De Marokkaanse vloerkleden uit ons aanbod zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en zijde. Wanneer u besluit om een oud tapijt te bestellen in onze webshop, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een kleed dat nog lang meegaat. Wij leveren bij elk kleed een certificaat van echtheid, zodat u zeker bent van de authenticiteit en het vakmanschap. Al onze tapijten zijn uniek, origineel en een mooie aanvulling op uw interieur! Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind Marokkaanse vloerkleden die bij uw wensen passen.

Bestel nu en profiteer van gratis verzending

Is uw oog gevallen op één van onze vloerkleden? Bestel uw kleed dan direct in onze webshop en profiteer van gratis verzending. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Profiteer ook van onze actie met het kleed van de week. Voor vragen over onze Marokkaanse vloerkleden neemt u contact met ons op via info@kledenmeteenverleden.nl. Bestel nu prachtige Marokkaanse vloerkleden voor uw ruimte.

Tweedehands Perzische tapijten