Perzisch kleed

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Bent u op zoek naar een uniek Perzisch kleed? In de webshop van Kleden met een verleden kunt u echte Perzische kleden kopen met een echtheidscertificaat. De tweedehands Perzische kleden die u bij ons kunt kopen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, zijde en katoen en in de meeste gevallen geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Wij zijn dé specialist in oude en (semi-) antieke, handgeknoopte kleden en bij ons kunt u uitstekend terecht voor een Perzisch kleed dat aansluit op uw wensen. U weet precies waar u aan toe bent wanneer u onze webshop bezoekt om één van onze Perzische kleden te kopen. Alle kleden worden namelijk uitgebreid omschreven, inclusief eventuele gebreken.

Een Perzisch kleed koopt u het best in onze webshop

Wanneer u op zoek bent naar een handgeknoopt en authentiek Perzisch kleed, bestelt u dit het best bij Kleden met een verleden. Wij werken aan de hand van vier uitgangspunten:

  • Wij verkopen mooie, handgemaakte vintage kleden: de kleden die wij inkopen worden door ons nauwkeurig geïnspecteerd en gekwalificeerd, vakkundig gestofzuigd en voor zover mogelijk worden vlekken verwijderd. Daarna worden de tapijten geïmpregneerd met een door ons ontwikkeld anti-mot middel op natuurlijke basis.
  • We hanteren korte communicatielijnen met onze klanten: u kunt ons direct bellen of een e-mail sturen, wij reageren te allen tijde binnen vier uur.
  • We bieden een objectieve en eerlijke productomschrijving met foto’s: u weet wat u koopt en mocht het kleed toch niet voldoen aan de verwachting, dan kan het altijd retour.
  • Snelle levering: onze tapijten worden zorgvuldig verpakt en verzonden met een certificaat van echtheid.
  • Adequate nazorg: mocht u na ontvangst nog vragen hebben over de behandeling van uw tapijt dan voorzien wij u van goed advies.

Bekijk het uitgebreide aanbod

Heeft u interesse in het kopen van één van de Perzische kleden uit ons aanbod? Bestel voor 17.00 uur en u heeft het binnen twee werkdagen in huis. Heeft u vragen over het kopen van een Perzisch kleed of vindt u tussen onze Perzische kleden niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via +316 2250 9607 of  info@kledenmeteenverleden.nl. We zoeken graag een geschikt kleed voor u.

Tweedehands Perzische tapijten