Vintage Perzisch tapijt

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Bent u op zoek naar een vintage Perzisch tapijt? Een mooi en origineel vintage Perzisch tapijt koopt u eenvoudig online bij Kleden met een verleden uit ‘s-Heerenberg. Onze tapijten worden geleverd met een certificaat van echtheid en zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Zo koopt u bij ons een vintage Perzisch tapijt waar u nog lang plezier van zult hebben.

Een vintage Perzisch tapijt bestellen in onze webshop

Een goed onderhouden tapijt gaat pas echt leven en gedegen onderhoud zorgt ervoor dat de kleuren nog mooier uitkomen. Ontdek ons aanbod en vind een tapijt dat aansluit op uw wensen. Wilt u graag een oud Perzisch tapijt bestellen in onze webshop? Bestel voor 17.00 uur, dan ontvangt u uw vintage Perzisch tapijt overmorgen al in huis. Bovendien profiteert u van gratis verzending. Haalt u uw tapijt liever op? U kunt uw tapijt afhalen op afspraak bij onze vestiging in ‘s-Heerenberg. Als het tapijt toch niet voldoet aan uw wensen, stuurt u het tapijt terug en retourneren wij na ontvangst het complete aankoopbedrag.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen over het bestellen van een handgeknoopt tapijt uit ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31622509607. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen, ook omtrent een vintage Perzisch tapijt dat u wellicht al heeft en wilt verkopen. Bekijk ons ruime assortiment in de webshop.

 

Tweedehands Perzische tapijten