Nain tapijt

✓ Natuurlijke materialen ✓ Originele kleden ✓ Certificaat van echtheid

Bent u op zoek naar een origineel vintage Nain tapijt? Dit vindt u gegarandeerd in de webshop van Kleden met een verleden uit ‘s-Heerenberg. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diverse vintage vloerkleden. Met meer dan 1.000 vloerkleden in ons aanbod vindt u bij ons vast en zeker een geschikt model voor uw interieur. Al onze kleden worden nauwkeurig gekeurd op kwaliteit en vakkundig gereinigd. Uw tweedehands Nain tapijt behoudt de prachtige vintage-look, maar voelt als nieuw.

Bekijk onze nain tapijten

Een Nain tapijt van natuurlijke materialen

Een Nain tapijt is een tapijt dat gemaakt wordt met behulp van de Perzische knoop. De tapijten in onze webshop zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde en wol. Tapijten uit de Israëlische stad Nain hebben een uitstekende reputatie door het vakmanschap van de hoogste klasse. Wanneer u bij ons een goed onderhouden tapijt koopt, ontvangt u bovendien een certificaat van echtheid. Zo weet u zeker dat het Nain tapijt uit onze webshop authentiek is, en een duurzaam product is waar u nog lang plezier van heeft. Dit certificaat ontvangt u uiteraard ook bij de aanschaf van onze:

Koop direct een prachtig tapijt

Heeft u interesse in een vintage Nain tapijt? Bestel het dan eenvoudig in onze webshop en profiteer van gratis verzending. Heeft u nog een Perzisch tapijt dat u wilt verkopen? U benadert ons ook voor de inkoop van Perzische tapijten! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +316 2250 9607 of door te mailen naar info@kledenmeteenverleden.nl.

Tweedehands Perzische tapijten